Recepten herhalen

Wanneer de recepten op een werkdag voor 11.00 uur worden aangevraagd, liggen de medicijnen twee werkdagen na 15.00 uur klaar bij de apotheek. Als u de medicatie in het weekend bestelt, ligt dat op woensdagmiddag na 15.00u klaar bij de apotheek. 

 

Herhaalrecepten betreffen ALLEEN medicijnen of verbandmateriaal die u aaneengesloten of regelmatig gebruikt. Wanneer de dosering of het gebruik verandert moet u contact opnemen met de assistente.

 

Er zijn vijf manieren om recepten te herhalen:

  1. via de herhaalreceptenlijn (0183-302455)
  2. doosjes kunnen worden ingeleverd in de postbus bij de apotheek
  3. via de herhaalservice: De herhaalservice is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt. Apotheek Sleeuwijk zorgt dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen. Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan. Wilt u gebruik maken van onze herhaalservice? Ga naar apotheek Sleeuwijk en meld u aan.
  4. via onze patientenportaal (dit is een veilige). Klik hier voor meer informatie.
  5. via email door ons invulformulier te downloaden (Let op: wij kunnen uw privacy niet garanderen als u via email uw medicatie herhaalt). Download het formulier en sla dit op. Verstuur dit vervolgens als bijlage naar ons emailadres (herhaalrecept@huisartsensleeuwijk.nl). Klik hieronder voor het formulier.
Download
formulier herhaalrecept.docx
Microsoft Word document 13.8 KB
Wacht niet tot het laatste moment met het aanvragen van uw herhaalrecepten.
 
Apotheek Sleeuwijk
Nieuwe Es  89 
4254 AW Sleeuwijk
Telefoon: (0183)-304155
Fax: (0183)-304184
 
Openingstijden
ma t/m vr: 08.30 - 18.00 uur
Bezorgservice
In Sleeuwijk: elke dag tussen 16.30 en 18.00 uur óf in overleg. 
Bent u slecht ter been of kunt u om een andere reden uw medicijnen of hulpmiddelen niet zelf ophalen? Neem dan contact met de apotheek op. Zij brengen de (genees)middelen dan bij u thuis.
 
Dienstdoende apotheek buiten openingstijden
Buiten openingstijden kunt u terecht bij de dienstapotheek Gorinchem (bij de huisartsenpost in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem), telefoonnummer 0183 619 998.
Wij raden u aan om vooraf naar Gorinchem te bellen voor de openingstijden.

N.B. Neem altijd uw verzekeringsgegevens mee!