Dokter te Riet Scholten minder aanwezig

11 mei 20022

 

Wegens een chronische ziekte is dr. te Riet Scholten genoodzaakt tijdelijk haar werkzaamheden te verminderen. Voorlopig zal zij slechts enkele uren per week op de praktijk aanwezig zijn. Haar werkzaamheden zullen door dr. Hellings, dr. Struik en andere waarnemers overgenomen worden. 

 

Ook in huisartsenland ontkomen we niet aan een chronisch tekort aan personeel. Waarnemers zijn niet altijd makkelijk te vinden helaas. Het kan zijn dat u als patiënt hier hinder van ondervindt. 

 

Wachttijden kunnen langer zijn, de arts van uw voorkeur kan niet beschikbaar zijn. Als team zullen we nog meer moeten kijken naar urgentie van klachten. 

Onze assistentes zijn opgeleid om klachten te herkennen die met voorrang gezien moeten worden. Dit kan betekenen dat wanneer u klachten heeft die vervelend zijn maar medisch minder urgent, u misschien wat langer moet wachten alvorens u terecht kan op het spreekuur. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

U kan erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om deze hinder voor u zo klein mogelijk te houden. 

 

Wij hebben er vertrouwen in dat dr. te Riet Scholten in de loop van dit jaar kan herstellen en stapsgewijs haar werkzaamheden zal kunnen uitbreiden. Haar streven is om na nieuwjaar haar werk weer volledig te kunnen oppakken.