Vaccinatie tegen COVID-19.

 

Op 3 juli zullen we de 60-62 jarigen hun 2de coronavaccinatie geven in de Bolderik. Deze datum is verzet van 17 naar 3 juli.

De mensen om wie het gaat hebben hier een brief over ontvangen.

 

 

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona?

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. 

Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.


 

 Omzetten coronavaccinatie van de GGD naar gele boekje.

 

 Heeft u een geel vaccinatieboekje? Dan kunt u als u dat wilt de bevestiging zelf invoegen of bewaren in dit boekje. U kunt ook de GGD vragen om de coronavaccinatie in het gele boekje te registreren. U kunt dit niet om laten zetten door de huisarts. Het gele boekje is geen officieel vaccinatiebewijs.

Bent u al gevaccineerd? Ook dan kunt u alsnog een registratie van uw coronavaccinatie van de GGD krijgen in het gele boekje. Houd daarvoor de website van de GGD in de gaten waar u bent geprikt. Daar komt informatie beschikbaar over hoe u alsnog een registratie in het gele boekje kunt krijgen. 

Geen officieel vaccinatiebewijs

Op het moment bestaat er in Nederland geen officieel vaccinatiebewijs voor corona. U hoeft namelijk nergens te laten zien dat u een coronaprik heeft gehad.